starOnze partnersstar

De Walk of Fame is tot stand gekomen met steun van een aantal belangrijke partners. Dat zijn onder andere de gemeente Rotterdam, die de renovatie van de gekozen tegels en de verhuizing naar Zuid heeft bekostigd, Connect Holland, die de ICT verzorgt (ook deze website), en Hart van Zuid, de projectorganisatie die onder meer een nieuw zwembad, kunstenpand en congrescentrum realiseert op steenworp afstand van de Walk of Fame.

Een nieuwe partner is het Albeda College. Studenten van de opleiding Marketing en Communicatie werkten het studiejaar 2016-2017 aan een project over onder meer de locatie, promotie en verdere ontwikkeling van de Walk of Fame. 

connectholland.svg

Connect Holland is een digitaal bureau met 40+ digital natives. Onze missie: or­ga­ni­sa­ties helpen bij de digitale trans­for­ma­tie van hun dienst­ver­le­ning in een snel ver­an­de­ren­de wereld waar alles en iedereen continu verbonden is.

Ga naar connectholland.nl

Albeda.png

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en educatie. Met 120 opleidingen, waarvan een aantal met meerdere uitstroomrichtingen, en een ruim aanbod van kortlopende cursussen en contractactiviteiten, is het een van de belangrijkste opleidingsinstituten in de regio Rotterdam. Het onderwijs wordt ontwikkeld in samenwerking met bedrijven, gemeenten, deelgemeenten en overheidsinstellingen.

Ga naar albeda.nl

Hart van Zuid.png

Vanaf 2016 ondergaat het gebied rond Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy een totale metamorfose. Hart van Zuid wordt een nieuw bruisend stadscentrum; een plek waar bewoners, bezoekers en ondernemers zich helemaal thuis voelen. Deelprojecten zijn: een internationaal congrescentrum met een muziekhal en hotel; een nieuw 50-meterzwembad in het voormalige deelgemeente-kantoor; een kunstenpand met theater en bibliotheek; een nieuw busstation, en een sociaal programma.

Ga naar hartvanzuidrotterdam.nl