De Sterren

Walk of Fame

Geschiedenis

De Stichting Walk of  Fame Europe heeft als doel het aanleggen en onderhouden van een Walk of Fame in Rotterdam. In deze Walk of Fame bevinden zich speciale betonnen tegels, waar nationale en internationale beroemdheden uit de wereld van kunst en cultuur, entertainment, wetenschap en sport een hand- of voetafdruk hebben gezet. Vanaf 1989 ligt deze sterrenboulevard op de Schiedamsedijk waar inmiddels meer dan 200 beroemdheden uit binnen- en buitenland zijn vereeuwigd. Bekijk hier het overzicht van alle 200 sterren.

Organisatie

Onder leiding van een klein bestuur wordt door een aantal vrijwilligers en stagiaires gewerkt aan het contact met sterren, het maken van tegels en organiseren van publiciteit. Voor verjonging van de organisatie is het bestuur op zoek naar jonge mensen die willen helpen om de boulevard up to date te houden.

Nieuwe locatie

Er is jarenlang gezocht naar financiering voor een renovatie van de boulevard. In 2012 is dit gelukt in het kader van Hart van Zuid programma. De kerncollectie (de 50 tegels die het populairst bleken onder het publiek en 10 'geadopteerde' tegels) wordt voorzien van een coating en herplaatst op de looproute tussen het busstation Zuidplein en Ahoy. Op 7 september 2012 is de eerste tegel (van Richard Krajicek) op symbolische wijze op de nieuwe locatie onthuld. De plaatsing van de overige tegels en de officiële opening moesten helaas worden uitgesteld vanwege problemen met de beschermlaag. Er wordt nu op alle tegels een nieuw type coating aangebracht. De feestelijke opening zal op z'n vroegst in het voorjaar van 2014 plaatsvinden.

Bekijk de verhuizing van de Walk of Fame

Ster aandragen

Welke ster zou jij graag willen terug vinden op Walk of Fame?

Vul hieronder de ster in die jij zou willen terugvinden op de Walk of Fame. Komt jouw ster in de top 5, dan is de kans groot dat je binnenkort deze ster ook daadwerkelijk terugvindt op de Walk of Fame.

Ik wil graag een nieuwe ster aandragen en sponsoren voor de Walk of Fame.

Ben jij een bedrijf, organisatie of particulier welke graag een nieuwe ster wil aandragen voor op de Walk of Fame? Dit is mogelijk. Vul hieronder de naam van de ster en uw gegevens in. Dan nemen wij spoedig contact met u op.

Walk the walk

Adresgegevens organisatie

Locatie van de Walk of Fame

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is.

De Stichting Walk of Fame Europe is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door De Stichting Walk of Fame Europe gecreëerde site. De Stichting Walk of Fame Europe wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen). De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De Stichting Walk of Fame Europe geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door De Stichting Walk of Fame Europe uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van De Stichting Walk of Fame Europe zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site.

De Stichting Walk of Fame Europe is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. De Stichting Walk of Fame Europe aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. De Stichting Walk of Fame Europe is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

© Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.